divendres, 1 de febrer del 2013

Practicum II : Inici de les pràctiques


 Inici del Practicum II


Tinc molta il·lusió per iniciar les pràctiques al Departament d'Empresa i Ocupació. Vull continuar l'experiència iniciada en el pràcticum I i aprofundir en l'execució del procés d'avaluació de riscos psicosocials.

Un aspecte que també m'interessa especialment és que en tot el procés introduiré les noves eines de treball, google docs i el google calendar, la qual cosa facilirarà el treball en equip. Aquesta aplicació pot ser també un estímul pel fet que suposa un nou aprenentatge en entorn TIC.

Durant el Practicum I viaf poder endinsar-me en l'àmbit dels riscos psicosocials i en una metodologia de sensibilització i formació. En el Practicum II podré treballar en el procediment específic de l'avaluació, l'aplicació dels questionaris, i com extraure'n conclusions.

Per altra banda, també tractarem altres aspectes relacionats amb els riscos com son els aspectes de prevenció, protocols d'actuació quan es detecten certes situacions d'assetjament , bullying, i problemes psicosocials de treball i de salut laboral.

En primer lloc em plantejo llegir tot el material web que hi ha a la Intranet del departament i també preparar la primera reunió que tindrà lloc tant amb la tutora del practicum com amb la coordinadora de prevenció.

 .