divendres, 19 d’abril del 2013

19/04/2013 Aportacions de companys Mirar més enllà



En destacaria les següents aportacions que serveixen sobretot per l'inici en una intervenció en un grup de treball, en els seves primeres activitats:

Ha estat valuosa la reunió d'avui i les aportacions de tot el grup de treball sobre gestionar, dirigir i treballar en equip.


Dirigir persones  no és gens senzill. 


·                                 Actua amb compte al principi. No introdueixis grans canvis al principi. Millor identifica petites decisions que es puguin aplicar amb rapidesa, però ajorna les de més pes fins que ja portis més temps exercint les funcions.


·                                 Demostra que hi ets. Dedica temps als responsables que reporten amb tu. Pregunta'ls què pots fer per ajudar-los a millorar i tenir resultats més exitosos. Amb això demostres que tens una nova funció  però també dónes a entendre que estàs allà pel que faci falta.


·                                 Mira més enllà del teu equip. Durant el període inicial és fàcil que t'acabis focalitzant en le persones més amigues i col·legues però cal que no t' oblidis de crear noves connexions amb les teus nous homòlegs.