dijous, 16 de maig de 2013

16/05/2013 La importància de les reunions-conversaAvui he plantejat que molts aspectes que es treballen individualment per les taules de feina, provoquen sense voler que algunes persones estiguin informades sobre determinades questions de la feina i altres no.


Per això, he plantejat la proposta de les speed reunions de treball. Mitja hora per parlar sobre el que tenim entre mans fins el moment, el que queda per fer, el llistat de tasques, possibles previsió de temps i sobretot, insistir molt en el perquè de cada pas, la justificació de cada feina, i com procedir per tirar-la endavant.


Escoltar tots els suggeriments, tenir-los en compte en la pràctica de les feines.


Crec que les persones en surten contentes de les reunions i val a dir que crec que també amb més implicació i més motivació per la feina. El clima és bo, i aquestes interrelacions afavoreixen que ens coneixem tots també més. 

No descarto que una petita clau d'humor també ajuda a fer més distesses totes les situacions que ens plantegem. Personalment crec que un cert humor a la feina, influeix com a recàrrega d'energia i ens afavoreix la salut.