divendres, 15 de març del 2013

15/03/2013 Millores


Sessió d'avaluació i emplenament del questionari


En relació amb aquesta sessió destacaria que les persones participants han demostrat molt interès, han fet més preguntes sobre els resultats i també hi hagut dubtes sobre si podrien participar d'alguna forma en aquest procés de treball.

Pel que fa al procés de treball avaluador no és possible participar-hi atès que la confidencialitat de tot el procés avaluador s'assegura mitjançant la participació de les persones de la unitat de l'àrea de prevenció. Per aquest motiu, una vegada està definit l'equip avaluador ja no s'hi poden incorporar noves persones. Igualment hi ha una incompatibilitat en el fet de ser participant avaluat i avaluador.
´
Crec que en aquesta sessió les persones han tingut molta més curiositat perquè també s'ha fet palesa de més raons i exemples de la importància dels riscos psicososcials en la nostra salut i sobre tot el que justifica el mètode que s'utilitza en el Departament.

una altra dada interessant, és que s'ha exposat les diferents actuacions que l'Àrea de prevenió està portant a terme i sempre hi ha corresponsabilitat si es comprova que hi ha un esforç i treball rigorós que s'està impulsant en benefici de totes les persones treballadores,

Crec que és un bon progrés de millora. Les sessions han augmentat en qualitat informativa i aquesta s'ha vist reflectida amb un grau més alt d'interès.