dimecres, 20 de març del 2013

20 de març sessió avaluativa i reunió de noves propostes


Valoració de les sessions. hem realitzat una nova sessió de passació del questionari.
 
Al final de la sessió sempe en fem una reunió una mica informal valorativa,

Atès que els participants de les sessions d’avaluació de riscos socials son persones que treballen fent atenció al públic, s’acorda d’interès realitzar alguns espais formatius sobre com actuar davant de possibles situacions en les que esdevenguin agressions verbals, psicològiques o fins i tot físiques.
 
En aquest espai de diàleg s’ha cregut oportú que les persones tinguin més informació sobre com actuar en casos conflictius que es poden trobar quan estant atenent als usuaris dels serveis públics.

En aquest sentit, també s’entenen les possibles situacions d’amenaces dels usuaris a l’administració, intimidaciona o coaccions, així com casos en que hi hagi excessivament mala educació, com crits, tons despectius, insults o altres tipus de vexacions.

Aquest és un àmbit molt extens, i per això es creu oportú delimitar els continguts a tractar. Hem acordat que també es parlaria de com actuar davant de casos d’agressions sexuals, però no es treballaria les situacions de conflictes que siguin agressions entre treballadors.

 

Difondre com actuar, és a dir , facilitar un protocol que serveixi per situacions immediates d’actuació, com també de detecció i prevenció de situacions conflictives i discriminatives en la feina.